GÜNCEL:
Hendekler Yine Kazıldı!

 Diyarbakır-Bingöl karayolunda ulaşım çatışma ve hendeklerden dolayı sağlanamıyor. Geçen yıl Mayıs ayında 24 gün hendeklerden dolayı ulaşıma kapatılan karayolu yine kapandı. Diyarbakır Valiliği'nin ‘özel güvenlik bölgesi’ ilan ettiği Lice’nin Fis Ovası bölgesinde PKK tarafından çok sayıda hendek açıldı. Buraya 2 gün önce hava destekli operasyon düzenleye güvenlik güçleri, ovanın hem Lice hem de Kocaköy tarafına güvenlik noktası oluşturdu. Diyarbakır-Lice ulaşımı Hani ilçesi üzerinden sağlanıyor. Kocaköy ilçesinden Lice’ye ulaşım olmadığı için Kocaköy ilçesine kadar gelen araçlar Hani istikametine yönlendiriliyor. Diyarbakır-Bingöl ulaşımı ise Elazığ üzerinden sağlanıyor. 

YAKILAN ARAÇLARIN ENKAZLARI HALA KALDIRILMADI 

Diyarbakır- Hani karayolunda geçen günlerde yakılan çok sayıda aracın enkazı hala yolda bekliyor. Alınan bilgiye göre, çekici ve kurtarıcı araç sahipleri, arabalarının yakılacağı endişesiyle bölgeye gitmiyor. Hani yolunda 5, Bingöl yolunda ise 3 aracın enkazı bulunuyor. 

Anahtar Kelimeler
Hendekler-yine-kazıldı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku