EĞİTİM:
KIYASIYA YARIŞTILAR!

Güvercintepe Spor Parkı’nda gerçekleşen turnuvaya tüm spor parklarından 70’e yakın sporcu katıldı. Kıyasıya mücadele veren sporcular renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Büyükler ve küçükler olmak üzere iki grupta kategorize edilen turnuvada yarışma, sporcular dışında da heyecanla izlendi.

Çeşitli hediyelerin verildiği satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler sevinçlerini gizleyemedi. Büyükler kategorisinde Çağrı Özkartal birinci olurken, Ali Tarık Şahin ikinci, Serhat Balıkçı da satranç yarışmasını üçüncü olarak tamamladı. Küçükler kategorisinde ise Hasan Can Akşahin yarışmayı birinci bitirirken, Hasan Gümüş ikinci, Taha Enes Çakmak ise üçüncü oldu. Sporculara hediyelerini spor parkı antrenörleri verdi.

Çocuklar için hedefini anlatan Başakşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor İşleri Müdürlüğü; Çocuklarımızı kendine güvenen, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayıp topluma kazandırmak olarak açıkladı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Eğitimin yeni gözdesi Paleontoloji Atölyesi...
Eğitimci yazar Sinan Yaman, Paleontoloji ve Arkeoloji Atölyeleri ile verdiği eğitimleri haberimize anlattı.

Haberi Oku