BURSA HABERLERİ:
Bu Bayram Kinimizi Nefretimizi Kurban Edelim!

 Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa merkez Yıldırım ilçesinde bayram namazını kıldıktan sonra anne ve babasıyla bayramlaştı. Çelik, bayram namazını Yıldırım Bayezid Camii'nde kıldı. Bayram namazının ardından cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaşan Faruk Çelik, ardından yakında bulunan babasının evine geçti. Cami çıkışında babası Yaşar Çelik’in de elini öperek bayramını kutlayan Çelik, bazı çocuklara da bayram harçlığı verdi.

Cami çıkışında basın mensuplarına bayramla ilgili açıklamada bulunan Faruk Çelik, “Terör saldırılarının çok yoğun olduğu, yüreğimizi dağladığı ve milletimizi gerçekten derinden üzdüğü bir süreçte Kurban Bayramı'nı idrak etmiş bulunuyoruz.” dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifa ve Türk milletine ise sabır ve başsağlığı dileyen Faruk Çelik, şöyle devam etti: “Bayram vesilesiyle temennimiz odur ki kinler, nefretler kurban edilir. Bu bayram Kurban Bayramı. Kinimizi, nefretimizi kurban edelim, birliğimizi bütünlüğümüzü, kardeşliğimiz yeşertecek günlere vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. İnşallah tarih boyunca nasıl ki birlik ve beraberlik içinde bu vatanın kurulması, yaşatılması ve bu günlere gelmesine vesile olduysak, inşallah aynı şekilde geleceğe taşınması konusunda da bayram birliğimizi, bütünlüğümüzü güçlendirsin temennisinde bulunuyorum.”

BAKAN ÇELİK’E SURİYELİ ABLUKASI

Ardından camiden ayrılan eski Bakan Faruk Çelik’in önü cami önünde dilenen Suriyeliler tarafından kesildi. Bazı Suriyelilere para verdi. Diğer Suriyeliler de gelip para istedi. Bir anda Suriyelilerin ablukasına maruz kalan Çelik, korumalarının da yardımı ile uzaklaşarak babasının evine gitti. Bu arada camide bayram namazını kılan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay da Suriyeliler'den nasibini aldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku