BURSA HABERLERİ:
Bağımlılık İle Mücadele Projesi Türkiye'ye Örnek Oldu!
“GELECEĞİMİZİN KARARTILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Yıldırım’da gençlerin öncelikli hizmet grupları arasında yer aldığını  dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, gençlerin ülkenin aydınlık geleceği olduğunun altını çizerek, “Geleceğimizin karartılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Gençlerimizin karşı karşıya olduğu tehlikeleri bertaraf etmek ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için projeler geliştiriyoruz. Günümüz gençliğinin önündeki en büyük tehlike madde bağımlılığı. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu illete karşı topyekûn savaş açtık. Bedeli ne olursa olsun gençlerimizi bu illetin pençesine teslim etmeyeceğiz. Bu kapsamda paydaşlarımızla birlikte hayata geçirdiğimiz ‘Değerlisin Sağlıklı Kal’ projemizle binlerce gencimize ve ailelerine ulaşarak madde bağımlılığı konusunda bilgilendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.
GENÇLER İÇİN ÖZEL PROJELER
Gençlerin beklentilerini ve talepleri ile ilgili sürekli araştırmalar yaparak, buradan çıkan sonuçlar doğrultusunda projeler geliştirdiklerini de kaydeden Başkan Edebali, “İlçemize, gençlerimizin gelişimine doğrudan katkı sağlayacak, beklentilerine yanıt verecek gençlik merkezleri kazandırıyoruz. 75. Yıl Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı. Yıldırım Beyazıt ve Çelebi Mehmed Gençlik Merkezleri’ni de çok yakında ilçemize kazandıracağız. Gençlik merkezlerimizin bünyesinde eğlence salonlarından kütüphaneye, seminer ve sinema solanlarından atölyelere gençlerimizin tüm beklentileri karşılık bulacak. Yine gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına Türkiye’nin en büyük spor kompleksi Yıldırım’da yükseliyor. Gençlerimizin yaşadıkları şehre aidiyetlerini güçlendirmek ve onların fikirlerinden istifade etmek için münazara yarışmaları düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.
“YATIRIMLARIMIZ MEYVELERİNİ VERİYOR”
Gençlere yapılan yatırımın doğrudan geleceğe yapıldığını ve en doğru yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Yatırımlarımızın kısa sürede karşılığını almaya başladık. Sanatla buluşan gençlerimizin sayısı yüzlerden on binlere ulaştı. Spor alanında da önemli başarılar sağladık. Gençlerimiz Dünya şampiyonluklarını ve Avrupa şampiyonluklarını ilçemize kazandırdı. Yıldırım, olimpiyatlarda temsil edilen bir ilçe oldu. Gençlerimize sağladığımız olanaklar başarılarla da katlanarak artacak. Onlara inancımız ve güvenimiz tam. TBMM ve Başbakanlık tarafından örnek proje seçilmemiz de ne kadar doğru bir iş yaptığımızın örneği oldu” dedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku