BELEDİYE HABERLERİ:
Başkandan Avcılara Ziyaret!
Çatalca’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ve derneklerle sıcak ilişkiler içerisinde olan ve sık sık yaptığı ziyaretlerle sivil toplumun nabzını tutan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Cem Kara son olarak dernek ziyaretleri çerçevesinde Çatalca Avcılar Derneği, Çiftlikköy Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Derneği, Karacaköy Mahallesi Avcılar ve Atıcılar Derneği, Binkılıç Mahallesi Avcılar Derneği, İhsaniye Mahallesi Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde gerçekleştirilen hizmetler hakkında dernek üyelerine bilgiler veren ve dernek üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Kara, dernek üyelerinden gelen talepleri de dinledi.

Görüş ve öneriler bizlere de yol gösterici oluyor

Sivil toplum kuruluşları ve dernekleri geleceğin Çatalca’sını belirleyecek sosyal yapılar olarak gördüğünü ifade eden Başkan Cem Kara, “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne Çatalca’da ki dernek yöneticileri ve temsilcileri ile sürekli görüşme halindeyiz. İlçemizdeki kurum ve kuruluş temsilcileriyle istişareyi önemsiyoruz ve her fırsatta dernek ve STK’larla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Çatalca’yı daha yaşanabilir bir geleceğe hazırlamak adına hayata geçirdiğimiz hizmetleri planlarken ortaya çıkan görüş ve öneriler bizler için de yol gösterici oluyor” şeklinde konuştu.

Balkan Dernekleri ve Federasyonları Toplantısı’na davet etti

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Çatalca Avcılar Dernek Başkanı Aziz Şenoğlu, Çiftlikköy Mah. Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Erol Güzel, Karacaköy Mah. Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Hayrettin Gülmez, Binkılıç Mah. Avcılar Dernek Başkanı Hayrettin Elma, İhsaniye Mah. Avcılar Dernek Başkanı Muzaffer Kartal ve dernek üyeleri, Başkan Kara’ya halkla ilişkilerdeki hassasiyeti, derneklere verdiği destek ve başarılı çalışmaları ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Cem Kara, ziyaretlerinde dernek başkan ve üyelerini CHP İstanbul İl Başkanlığı’nca 25 Şubat 2017 saat 10.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek Balkan Dernekleri ve Federasyonları Toplantısı’na davet etmeyi ihmal etmedi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku