3.SAYFA:
Tırnakçılıkla 25 Bin Lira Çaldılar!

Yabancı uyruklu 3 kişi 19 Eylül Cumartesi günü akşam saatlerinde, döviz bozdurma bahanesiyle dövizciye geldi. Cüzdanındaki çok miktarda dövizi çalışan personele gösterip güven kazanan şahıslar, 500 Euro bozdurmak istediğini söyledi. Konuşma esnasında şahıslardan biri de çalışanın dikkatini dağıtmaya çalıştı. İstenilen parayı almak için kasaya giden çalışan, dövizlerin bir kısmını hırsızlara teslim etti. Dövizleri elinin altına alan hırsız el çabukluğuyla cebine koydu. Dikkat dağıtmak için personelle bir süre daha konuşan şahıslar, parayı aldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.
Olay kasada açık bulunması üzerine güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesiyle ortaya çıktı. Hırsızların çalışan personelden Euro istediğini dile getiren Yusuf Yener olayı şöyle anlattı: “Çalışan eleman müşterilere dövizleri gösteriyor. Fakat, şahıslar 500 Euro’nun başka seri numarasından istiyorlar. Şaşırtmaca yapıyorlar. Dolandırıcı güven kazanmak için parayı iade ediyor. Elinde de dolarlar var. Güven tazeliyorlar. Çalışan da gayri ihtiyari 25-30 bin Euro’yu alıyor. Müşteriye paraları gösterirken, bir anda paraları elinden alıyorlar. Anlık bir şey. Bunlar 10 saniye içinde oluyor. O sırada, dolandırıcının arkadaşları çalışanın dikkatini dağıtmak için cama vuruyor. Çalışan da paraları geri alıyor. Ama o sırada tırnakçı paraları sol eliyle cebine atıyor.”
Hırsızların yabancı olduğuna dikkat çeken Yener, “Türkiye’deki hırsızlar kayıt altındalar. Ancak yabancı hırsızlar kayıtta değil. Polis bunları bulamıyor. Herkesin birbirine yardımcı olması lazım. Kamera kayıtlarında bunları gören varsa lütfen emniyet güçlerine haber versin.” dedi. Kamera kayıtlarını inceleyerek şahısların eşkalini alan polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku