YAŞAM:
Yeğen Teyzesine Siper Oldu!

İzmir’in Buca ilçesinde bir adam eşini vurmak istediği sırada, teyzesini kurtarmak için araya giren yeğen kurşunların hedefi oldu. Çocukların gözleri önünde ağır yaralanan yeğen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Mehmet Akif Caddesi 61/A numarada, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 17 yıllık evli oldukları öğrenilen, üç çocuklu Ferit Karakaya (66) ile Berrin Karakaya (51) çifti, yaklaşık altı ay önce ayrı yaşama kararı aldı. Bir süre sığınmaevinde kalan ve boşanmaya karar veren Berrin Karakaya, bir hafta önce kendi isteğiyle ayrılarak yeğeni Tansu Bayrakdar (35) ile telefoncuda çalışmaya başladı. Dükkan sahibi olan Ferit Karakaya'nın, çocukları ve eşini görmek için ara sıra işyerine gittiği öğrenildi. Bugün de giderek, eşine barışmak istediğini söyledi. İşyerinde konuşan Karakaya çifti, çocukları ve teyzesiyle birlikte çalışan yeğen Bayrakdar’ın önünde tartışmaya başladı. Ferit Karakaya, barışmayı kabul etmediği öğrenilen eşini vurmak için belinden silahını çıkardı. Bu sırada teyzesinin önüne atlayan Tansu Bayrakdar, kurşunların hedefi oldu. Çocukların gözleri önünde göğsüne iki kurşun isabet eden Bayrakdar, kanlar içinde yere yığıldı. Daha sonra eşini de vurmak isteyen Karakaya, silahının tutukluk yapması üzerine olay yerinden uzaklaştı. Yaralı Bayrakdar ise cankurtaranla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı fakat bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlı Ferit Karakaya’yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, çok sayıda boş kovan buldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler
YeğenTeyzeSiperIzmir
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

SANAT TOPLUMUN RUHUYSA, ÇOCUKLAR DA KALBİDİR
Sanat, toplumun bedenini, çocukların bedenini temsil ediyor. Çocukları sanatla buluşturuyor, yalnızca bireysel...

Haberi Oku