YAŞAM:
Yaralı Çobanaldatan Tedavi Edilecek!

 Hikakeye göre, yavruları için kurtla anlaşıp çobanı aldatarak çobanın intiharına sebep olduğu için Çobanaldatan ismini alan gagasından yaralanan kuş, Orman ve Su İşleri Osmaniye Şubesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yaban Hayvanı Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alındı.
Kuşun Ceyhan Veterinerlik Fakültesi'ne yaralı olarak geldiğini ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Osmaniye Şubesi Müdürlüğü'nce Ceyhan getirildiğini belirten Veteriner Hekim Bünyamin Akın, "Kuşumuz ağzında ve gagasından yara aldığı için ağız yolu ile beslenemiyor. Yapılan muayene sonucunda kuşumuzda kronik bir hastalık olduğu için antibiyotik tedavisinin yanında serumla beslemesini yapıyoruz. 15 sürecek tedavisinin ardından tekrar doğaya salacağız." dedi.
Akın, Orman ve Su İşleri Osmaniye Şubesi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Yaban Hayvanı Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinine teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku