YAŞAM:
Edirne Otogarında Toplandılar!

Sınırı geçmek üzere hareket eden otobüsler, jandarma ve polis tarafından durdurularak otogara çekildi. Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriyelileri ikna eden polis ekipleri, Valilik tarafından tahsis edilen otobüslerle geldikleri illere geri gönderildi. İkna olmayanlar ise otogarda polis kontrolü altında bekleyişlerini sürdürüyor. Jandarma bölgesinde bir gece içerisinde binin üzerinde Suriyeli geldikleri yere geri gönderildi.
Güvenlik güçlerin yaptığı kontroller sonucunda her yıl binlerce kaçak göçmen Edirne’de yakalanıyor. Son günlerde Suriyeli göçmenlerin sayısında ciddi artış yaşanıyor. Edirne’de ikamet izni bulunmayan Suriyeliler ile diğer kaçak göçmenlerin şehre girişine izin verilmiyor. Polis ve jandarma ekipleri Edirne’nin giriş ve çıkışlarında 24 saat esaslı uygulamalar gerçekleştiriyor. Ancak buna rağmen Suriyelilerin Edirne’ye akışı hız kesmiyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku

banner108