YAŞAM:
Dalgalı Denizde Boğuldu!

 Edinilen bilgiye göre, Yasin Tiykan (16) arkadaşları ve yakınları ile Riva’da denize girdi. Dalgalı denizde yüzmeye çalışan genç bir anda gözden kayboldu. Gencin gözden kaybolduğunu gören yakınları dalgıçlara haber verdi. Söz konusu yere gelen dalgıçlar uzun süren aramaların ardından Tiykan’ı kıyıya çıkardı. Sağlık ekipleri kalp masajı ve suni teneffüs yaparak genci hayata döndürmeye çalıştı ancak çabalar yetersiz kaldı.
Görgü tanıkları, Tiykan’ı yüzerken gördüklerini, bir süre sonra denizde çırpındığını söyledi. Bir kişinin kurtarmak için koştuğunu ancak çıkaramadığını belirtti.
Tiykan’ın öldüğünü duyan arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis de olay yerinde incelemelerde bulunarak, boğulmaya ilişkin görgü tanıklarının ifadesini aldı. Cumhuriyet savcının incelemelerinin ardından gencin cesedi olay yerinden kaldırıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku