YAŞAM:
Çankaya'da Sokaklar Renkleniyor!

Ahmet Rasim, Abidin Daver, Abdullah Cevdet, Ahmet Mithat sokaklarda çalışmalar son hız sürerken Cemal Nadir, Hüseyin Rahmi, Halit Ziya sokakların boyama uygulamaları tamamlandı. Yazın son günlerinde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, örnekleri dünyanın önemli başkentlerinde görülen ve “Çankaya Kaldırımı” adıyla markalaşan renkli - desenli asfalt kaldırım uygulamasını ilçenin tüm sokaklarına yaymak için hızla çalışıyor. Güzeltepe’nin yanı sıra Aziziye Mahallesi’nde de çalışan ekipler, başkentin en uzun sokaklarından biri olan 1,4 kilometrelik Refik Belendir Sokak’ta da tam kaplama asfalt ve kaldırım çalışması başlattı. Okullar açılmadan hemen önce tüm kaldırımların yenileneceği sokağın asfaltı Ekim ayı başında serilecek.
400 SOKAK TAMAMLANACAK
Çankayalıların beğenisini kazanan renkli - desenli asfalt kaldırım uygulamasında ekipler; Güzeltepe ve Aziziye mahallerinin yanı sıra Öncebeci, Çamlıtepe, Bayraktar, Anıttepe, Yücetepe, Gaziosmanpaşa, Yukarı Bahçelievler, Emek, İlkadım, Muhsin Ertuğrul ve Doğuş mahallelerini kapsayan 30 ayrı noktada yoğun bir şekilde çalışıyorlar.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in asfalt hedefini iki katına çıkarmasının ardından ek çalışma programları çıkaran ekipler, ilçede bulunan 400’e yakın sokağı kış ayları gelmeden yenilemeyi hedefliyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku