YAŞAM:
Belediyeden Yaşlılara Temizlik Desteği!

Polatlı Belediyesi'nin sürdürdüğü ‘evde temizlik hizmetiyaşlıların adeta eli ayağı oldu.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan temizlik ekipleri, günlük 4 hanenin temizliğini yapıyor. Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, şehrin her yaştan insanın gönül huzuru ile yaşayabileceği bir şehir olması için çalıştıklarını dile getirdi. Yıldızkaya, evde temizlik hizmeti ekibinin 4 ay da yüzlerce insana hizmet verdiğini belirtti. Her ay 120 ailenin temizliğinin yapıldığını aktaran Mürsel Yıldızkaya, "Genellikle yalnız yaşayan, maddi durumu zayıf ve evinin temizlik ihtiyaçlarını gerçekleştiremeyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Temel hedefimiz kimsesizlerin kimsesi olmaktır. Polatlı’nın özellikle muhtaçlarımızın insanca yaşayacağı bir şehir olması önceliğimizdir." dedi.

İmkânlar ölçüsünde bakım onarım çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yıldızkaya, "Şehirdeki 65 yaş ve üzeri bakıma muhtaç insanların hayatlarını kolaylaştırmak, gösterilen ilgiyle yalnız olmadıklarını hissettirmek, sevgi ve şefkatle yaşlıların son demlerinde mutlu, onurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak, onların yaşam kalitesini yükseltmek hedefimizdir." diye konuştu.

Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Evde Temizlik birimi 2 ekip haline çalışıyor. Birim önceden ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen evlere belli program dahilinde giderek, banyo, tuvalet, odaların temizliğini ve dezenfekte çalışmasını gerçekleştiriyor. Kapı, pencerelerini siliyor, perdelerini yıkayıp yeniden asıyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku