YAŞAM:
'Açık Hava Sinema Keyfi'

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke’nin 88 mahallesinin açık hava sinemasıyla buluşacağını söyledi.

Mersin Silifke’de hayata geçirilen, "Açık hava sinema keyfi" ile herkes sinema izlemenin mutluluğunu yaşayacak. Silifke Belediyesi tarafından düzenlenecek sinema günleri, ilçenin değişik mahallelerinde açık hava sinema sistemi ile yapılacak. Vatandaşlar birbirinden güzel filmleri ailece izlemenin keyfini yaşayacak. Komedi, çocuk, aile, aksiyon ve belgesel türü yerli ve yabancı filmlerin gösterime sunulacağı açık hava sinema günlerinde, gençlerin ve sinemaseverlerin istekleri değerlendirilerek, talebe göre sinema hizmeti sunulacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Tarihi ve kültürüyle her zaman kendini ispatlayan Silifkemiz, açık hava sinema günleriyle buluşmanın sevincini yaşıyor. Gençlerimiz ve vatandaşlarımız özellikle uzak mahallelerden gelememenin üzüntüsünü yaşıyorlardı. Bizler de böyle bir projeyi hayata geçirmek ve halkımızın bu isteğini yerine getirmek istedik. Başarılı bir hizmet ve proje olduğuna inanıyorum. Vatandaşlarımız yoğun bir ilgi ve beğeni gösterdiler. Kısa zamanda sinema günlerinde halkımızla buluşacağız. Onların istek ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam edeceğiz." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Merakla beklenen model Türkiye'ye geldi
Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen...

Haberi Oku