Uruguay Kostarika'ya 3-1 İle Boyun Eğdi!

 Brezilya'nın Fortaleza kentindeki Castelao Stadı'nda oynanan ve hakem Felix Brych'in düdük çaldığı maçta karşılaşmanın favorisi Uruguay, 24. dakikada Cavani'nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Kosta Rika iyi bir başlanğıç yaptığı ikinci yarıda 54. dakikada Campell ve 58. dakikada da Duarte'nin golleriyle 2-1 öne geçti. Skor avantajı Kosta Rika'yı cesaretlendirirken Uruguay ise aldığı riskler nedeniyle defansında açıklar verdi ve 84. dakikada da Urena'nın golüne engel olamayınca sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

90+4. dakikada Uruguay'dan Pereira rakibine kasti tekme vurduğu için kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadeleye Uruguay, Muslera, Lugano (c), Godin, Gargano, Rodriguez, Forlan, Stuani, Pereira, Arevalo, Cavani, Caceres 11'i ile mücadeleye başlarken, Kosta Rika ise Navas, Gonzalez, Umana, Borges, Duarte, Bolanos, Campbell, Ruiz (c), Díaz, Gamboa, Tejeda 11'i ile mücadeleye başladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku