UEFA Avrupa Ligi Kupası Sevilla'nın Oldu!

 UEFA Avrupa Ligi finalinde son şampiyon Sevilla, Dnipro Dnipropetrovsk’yu 3-2 yenerek kupayı dördüncü kez müzesine götürdü

UEFA Avrupa Ligi’nde nefes kesen finalde İspanya temsilcisi ve son şampiyon Sevilla, Ukrayna'nın Dnipro Dnipropetrovsk takımını 3-2 yenerek art arda iki, toplamda ise dördüncü kez kupayı müzesine götürdü. İspanyol ekibi, bu kupayı en çok kazanan takım unvanını da ele geçirdi.

İspanya temsilcisi Sevilla bu başarısıyla önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'ne direkt gruplardan katılma hakkı da elde etti. Sevilla'ya galibiyeti ve kupayı getiren golleri ise Krychowiak ve Bacca (2) kaydetti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku