Tuz Mağarasında Antrenman!

 Milli boksörlerden Türkiye şampiyonu Melisa Yağmur Telli, tuz mağarasına ilk defa geldiğini ifade ederek açıklamalarda bulundu. "Tuz mağarasında antrenman yapmak herkes için çok büyük bir moral oldu. Nefes içinde gayet iç açıcı bir ortam, şampiyona öncesinde iyi bir moral oldu. Böyle bir ortamda çalışma yapmak çok iyi bir şey." ifadelerini kullandı.



Yıldız Bayanlar Boks Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar ise yaptığı açıklamada, "Mayıs ayı içerisinde yapılacak dünya şampiyonası için son sürat çalışmalarımız devam ediyor. Dünya şampiyonası için Türkiye’de yapacağımız son kampımız için Çankırı’da bulunduk. Bundan sonraki kampımız yurt dışında olacak. Çankırılıyım, Çankırı'nın tarihi ve kültürel mirası olan tuz mağarasında antrenmanlar yaptık. Kampımızı birkaç gün sonra tamamlayacağız. Tuz mağarasını hem ziyaret edip, hem son antrenmanımızı burada yapmak istedik. Burası yerin 150 metre altı ve buradaki atmosfer sayesinde sporcularımız daha rahat nefes alıyorlar. Kondisyoner açıdan da daha yüksek yükleme yapılıyor." şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku