TURGAY ŞEREN EBEDİYETE UĞURLANDI!

Galatasaray Yardımlaşma Vakfı ve Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenlerin ardından Şeren'in naaşı cenaze namazı için Teşvikiye Camii'ne getirildi. Burada ikinci namazının sonrası kılınan cenaze namazının ardından, 88 yaşında yaşamını yitiren Turgay Şeren'in naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı Kurucu Başkanı Oğuz İmregün, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sonay Kale, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray futbol takımı oyuncuları ve teknik direktör Jan Olde Riekerink, Türk spor basınının usta ismi Halit Kıvanç ve Turgay Şeren’in sevenleri katıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku