TSK'dan Ata Sporuna Destek!

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) olarak ata sporu güreşe her zaman tam destek verdiklerini ve desteklerinin bundan sonra da süreceğini dile getiren Orgeneral Yaşar Güler, olimpiyatlara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. 



Spor Gücü Komutanlığı Güreş Milli Takımı olarak Askeri Olimpiyatlar'da Türkiye temsil edeceklerini hatırlatan Güler, "Böylesine büyük bir organizasyonda Türk Bayrağı'nı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmak istiyoruz. Güreş federasyonu ile sürekli olarak istişarede bulunarak askerliğini yapmakta olan pehlivanlarımızın performansını üst seviyede tutuyoruz. TSK olarak güreşçilerimizi daima destekleyeceğiz." şeklinde konuştu.



MUSA AYDIN: TSK İÇİN BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER EDERİZ



Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk güreşi için çok önemli bir kurum olduğunu belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise Ekim ayında Güney Kore'de düzenlenecek Askeri Olimpiyat Oyunları'nda mindere çıkacak sporculara sonuna kadar güvendiklerini ve bütün imkanlarını kendileri için seferber edeceklerini ifade etti. 



Spor Gücü Komutanlığı Güreş Milli Takımı'nın çok iyi sporcuları bünyesinde barındırdığını vurgulayan Musa Aydın, Kore'de en iyi şekilde temsil edileceklerine inandığını sözlerine ekledi.



Görüşmenin ardından, federasyon başkanı Aydın, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e şilt takdim etti.

Anahtar Kelimeler
TSKdan-ata-sporuna-destek
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku