Trabzonspor'a İmzayı Attı!

En son Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Ramil Sheidaev ile görüşmelere başlandığını dün açıklayan bordo mavililer, bugün ise oyuncuyla anlaşma sağlandığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada 20 yaşındaki golcü futbolcuyla 4 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Açıklamanın detayları şöyle:

"Profesyonel futbolcu Ramil Sheidaev ile 2019-20 futbol sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre oyuncuya;
2016-17 futbol sezonu için 430.000 EURO garanti ücret,
2017-18 futbol sezonu için 350.000 EURO garanti ücret,
2018-19 futbol sezonu için 400.000 EURO garanti ücret,
2019-20 futbol sezonu için 450.000 EURO garanti ücret ödenecektir."

Rusya Premier Lig kulüplerinden Zenit St. Petersburg 'un altyapısından yetişen 20 yaşındaki Ramil Sheidaev, geçen sezonun ilk yarısını Rubin Kazan'da kiralık geçirmiş, ancak sadece 2 maçta forma giyebilmişti.

Daha sonra Rusya'nın ikinci seviye ligi konumundaki FNL Ligi'nde mücadele eden Zenit St. Petersburg 2 takımına gönderilen genç golcü, burada çıktığı 13 maçta 9 gol kaydetmeyi başardı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku