SÜPER LİG HAKEMİ ONUR KARABAŞ'IN BABASI ÖLÜ BULUNDU!

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında, Ankara Kavaklıdere'deki bir otelde meydana geldi. Otelin 5. katındaki kiraladığı odada kalan Necdet Karabaş, gece yarısı otelin önünde ölü bulundu. Çağrılan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde, Necdet Karabaş'ın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybettiğini belirlendi.

ARDINDA NOT BIRAKTI

Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Onur Karabaş'ın babası olan ve bir dönem Balıkesirspor'un profesyonel şube sorumluluğu görevini de yürüten Necdet Karabaş'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Karabaş'ın kaldığı otel odasında "ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı bir not bıraktığı iddia edildi.
Necdet Karabaş’ın twitter hesabından 6 Şubat tarihinde paylaştığı "Ruhun ritim tutmadığı zaman, beden detonedir" şeklindeki tweet ise dikkati çekti.

İntihar mı ettiği, aşağı mı itildiği, yoksa kazaen mi düştüğü araştırılan Karabaş'ın ölümüyle ilgili sır perdesi adli tıptaki inceleme ve soruşturmanın derinleşmesiyle netlik kazanacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku