Süleyman Seba, Hayatını Kaybetti!

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Seba, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.

Siyah - beyazlı kulüpte vefat haberini resmi internet sitesinden duyurdu ve şu mesajı yayımladı: "Beşiktaşımızın tarihine damgasını vuran, hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol göstericimiz ve camiamızın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Beşiktaşlı duruşunun en önemli temsilcisi Süleyman Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak. Hatıraları ise asla akıllarımızdan çıkmayacak. Süleyman Seba'nın adı, her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük bir değer olarak hem gönüllerimizin hem de tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazıldı.

Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın toprağı bol, ruhu şad olsun. Tüm hakkımız kendisine helal olsun. Süleyman Seba'ya Allah'tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku