SOMA İçin Gösteri Maçı Yaptılar!

   Soma'da 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen kazada 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasının ardından Sinan Vardar'ın başkanlığında yepyeni bir oluşuma giren Somaspor'un sezon açılış töreni öncesi Artist Futbol Milli Takımı, gazetecilerle bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Somaspor'un Eskişehirspor'la karşılaşacağı sezon açılışında, gösteri maçı yapmak üzere desteğe gelen tiyatro ve sinema oyuncuları ile müzisyenlerin oluşturduğu Artist Futbol Milli Takımı Somalılardan büyük ilgi gördü. Artist Futbol Milli Takımı'nda, Ersin Korkut, Sarp Levendoğlu, Hakan Meriçliler, Ümit Kantarcılar, Zafer Peker, İbrahim Kendirci, Birol Namoğlu ,Mustafa Kemal Öztürk, Deniz Cem ve Olgu Baran Kubilay ile eski futbolcu Ender Alkan yer aldı. Artist Futbol Milli Takımı ile gazetecilerin oynadığı maçta 3-1 mağlup etti. Maç sırasında özellikle ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ersin Korkut, Somalı taraftarlar tarafından tezahüratlarla desteklendi. 

Maç sonrasında plaket töreni düzenlenerek Somaspor Kulüp başkanı Sinan Vardar, maça katkıları olan herkese teşekkür ederek plaket takdim etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku