Skoru Futbolcular Belirlesin!

 Beşiktaş Kulübü’nün Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Fikret Orman, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. Haftasında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Maçın sonucunun oyuncular tarafından belirlenmesini istediğin dile getiren Başkan Fikret Orman, maçın hakemiyle ilgili olarak sorulan bir soru üzerine ise az hata yapması dileğinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti:

"İyi bir maç olsun. Bugün tatil günü, taraftarımıza çağrı yapayım herkes Atatürk Olimpiyat Stadı’na maça gelsin. Centilmence bir mücadele olsun. Derbiler zor maçlardır. Her maçın kendisine göre bir havası vardır. Bugün ayrı bir tarih yazılacaktır orada. Her derbinin bir tarihi vardır. Biz kazanmak istiyoruz ve inşallah kazanacağız. Karşı tarafta kazanmak istiyor. Böyle bir maç olacak. 

Skoru oyuncuların belirleyeceği bir maç olmasını istiyoruz. Biz futbolcularımızla devamlı beraberiz. Bu maç için bu takımın ayrı bir motivasyona ihtiyacı yok bence. Biz bayağı bir zamandır derbi kazanamıyoruz. Onun da bizde vermiş olduğu bir stres var. Açıkcası bu kadar emek, bu kadar yoğun çalışmayla bu maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bunu da sporcularımızın bize ve camiamıza hediye edeceğini düşünüyorum. Hakem ile ilgili de bir şey söylemek istemiyorum. Az hata yapsın."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku