Şerefli Birinci de Olalım!

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. hafta maçında Fenerbahçe derbisinden 3 - 2'lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.
Güneş, “Zor bir maçtı. Lideri yendik lider olduk lige zevk getirdik. Rakibimiz ve biz iyi takımız. İki tarafta futbol adına iyi işler yaptı. Kazandık. Başkanımıza ve Ahmet Nur çebi’ye bizi motive ettikleri için teşekkür ederim. Oyunun son bölümünde oyuna giren Cenk’in gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Artık bir lider gibi oynayacağız. Şerefli ikincilik değil şerefli birinci olalım istiyorum. Bundan sonra önümüzdeki maça hazırlanacağız. Bugün hak ettik ve kazandık. Hakem ile alakalı da kazanmak için bize bir gayreti yoktu. Bir çok pozisyonda hakem kartını göstermedi. Ersan’ın pozisyonuna benzer durumlarda rakip oyunculara kartını göstermedi.
Bu arada Şenol Güneş, kendisine yöneltilen “Quaresma ile aranızda sorun mu var.?” şeklinde soruya ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın gazetecilere kast ederek söylediği, “Kendiniz yazıyorsunuz çiziyorsunuz sonra yorumluyorsunuz.” sözlerini hatırlatarak cevap verdi ve , “Aziz bey hafta içerisinde güzel şeyler söyledi. Katılıyorum ona. Kendiniz sorun var mı diye soruyor ve yorumluyorsunuz. Beşiktaş’ta aramızda hiçbir oyuncuyla sorun olmaz.” cevabını verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku