SANKİ MİAMİ'DEN ALDIK!

Vodafone Arena’da Gökhan Gönül’ün imza töreninin ardından takımı takip eden muhabirlerle bir araya gelerek gündemle ilgili açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman takımın mevcut durumu hakkındaki soruları da cevapladı.

En kızdığı şeylerden birinin zekası ile dalga geçilmesi olduğunu belirten Başkan Fikret Orman, "Her şeyin bir üslubu vardır. Bunları Sosa için söylüyorum. Yok neymiş, Türkiye’de savaş varmış. Sanki biz onu Miami’den aldık. Sosa’yı biz Ukrayna’dan aldık. Orada da ortam durumu belliydi. Oyuncunun Beşiktaş’tan alacağı var mı, yok? Gelmiş Türkiye’de terör var diye kendi ticari işleri nedeniyle transferi kastediyorum. Bizim zekamızla oynamasınlar. Kendi ülkem ve çocuklarımda burada yaşıyor. Mesela örneğin Paris'te de patlama oluyor ya da ABD'de New York'ta 11 Eylül olayları yaşandı. Orada basketçiler öyle bir şey dediler mi? Natonun merkezi Avrupa’nın merkezi Brüksel’de terör olayı yaşandı. Hiç orada sporculardan öyle şey duydunuz mu? Hayır. Kontratlarının gereği neyse onu yapacağız. Bizim olurumuz olmadan hiçbir kulüp Sosa ile görüşemez. Bedelini ödetiriz. Sosa’yı satma niyetimiz yok." diye konuştu.

Takıma yapılacak transferler ve şuan takımda olan diğer oyuncular hakkında da konuşan başkan Orman, "Ben yaklaşık 4 senedir başkanım. Her haziranda kriz var deniliyor. Herkeste bir transfer beklentisi var. Beşiktaş’ın gerçekleri var. Buna baktığınızda biz temkinli gidiyoruz. Planlarımız var. Sezon başında eksik bölgelerimize transfer yapacağız dedik. Bunları daha hızlı yapabilirdik. Fakat bunun Beşiktaş’a olan zararını kim ödeyecek. Atiba’nın sözleşmesi var kendisini seviyoruz. Onunla yola devam etmek de istiyoruz. Mario Gomez ile ilgili fikrimi beyan ettim. Geçen gün konuştuk. Artık son noktalara geliyoruz. Alternatiflere bakıyor muyuz evet bakıyoruz. Fakat öncelikle Gomez’in kendisinin istemesi lazım. Onunla ilgili son kriterlere geldik. Önümüzdeki günlerde inşallah olumlu olarak sonuçlanır." dedi.

Öte yandan Fikret Orman, Sırp futbolcu Kolarov için de açıklamalarda bulunurken, "Kolarov basında tartışılan bir isim ve şuan kontratlı bir oyuncu. Anlaştığımız bir süreç yok. Biz sol bek için birçok oyuncuyla ilgileniyoruz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Sanki-miamiden-aldık
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku