Şampiyonluğa V.İ.P. Yolculuk!

VIP KOMBİNENİ AL, HEDİYE ÇEKLERİNİ VE İMZALI FORMANI KAP!

  • Batı tribün, 100-101V-125V bloklardan indirimli VIP kombine alan taraftarlarımıza, sadece Aslantepe GS STORE mağazamızda kullanabilecekleri 250 TLhediye çeki;
  • Batı tribün 201-202-224 ve 225, Doğu tribün 211-212-213-214 ve 215 VIP bloklardan indirimli VIP kombine alan taraftarlarımıza, sadece Aslantepe GS STORE mağazamızda kullanabilecekleri 500 TLhediye çeki ve imzalı forma hediye edilecek.
  • VIP kombinesini satın alan taraftarlarımız, hediye çeklerini Türk Telekom Arena Stadı’ndaki VIP & Loca Satış Ofisimizden satış esnasında teslim alabilecekler.

HUGO BOSS’DAN %30 İNDİRİM ÇEKİ!

  • Batı tribün 201-202-224 ve 225, Doğu tribün 211-212-213-214 ve 215 VIP bloklardan indirimli VIP kombine alan taraftarlarımıza, HUGO BOSS mağazalarında geçerli yüzde 30 indirim çeki verilecek.

HUGO BOSS Katılım Koşulları:

  • Yüzde 30 İndirim çekiniz HUGO BOSS mağazalarından yapacağınız ilk alışverişinizde geçerlidir.
  • Kampanya 17 Aralık 2016 - 27 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya kişiye özel olup, bir müşteri kampanya süresince en fazla bir kez indirimden yararlanabilir.
  • Bu indirim diğer promosyonlarla, kampanya ve/veya indirimlerle birleştirilerek kullanılamaz.
  • NOS ve lisanslı ürünler indirime dâhil değildir.
    Kampanyanın geçerli olduğu Hugo Boss Mağazaları: İstinye Park, Bakırköy Capacity, Akmerkez, Akbatı, Ankara Panora, Ankara Next Level, Antalya Terracity

FIRSATLAR BİTMİYOR!

Türk Telekom Arena’da oynayacağımız ikinci yarıdaki maçlar için indirimli VIP kombine alan taraftarlarımıza sunduğumuz imkânlar hediye çekleri ve imzalı forma ile sınırlı kalmıyor.

  • İkinci yarıda oynayacağımız karşılaşmalar için indirimli VIP kombine alan taraftarlarımız, basketbol takımımızın kombine kartını satın almak isterlerse yüzde 50 indirim fırsatı sunulacak.
  • Ayrıca “en az 2 adet” indirimli VIP kombine alan taraftarlarımız ikinci yarıda Türk Telekom Arena’da oynayacağımız Beşiktaş ve Fenerbahçe derbi karşılaşmalarında (Tek araçlık olmak kaydıyla) otoparkımızdan ücretsiz bir şekilde faydalanabilecekler.

VIP koltuk satın almadan önce lütfen 2016-2017 sezonu için Passolig kart vizeleme ücretinizi yatırmayı unutmayın. Kartlarınızın vizelemesini www.passo.com.tr veya www.passolig.com.tr üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
 

İLGİLİ LİNKLER:
https://www.passo.com.tr/tr/common/test/extend-eticket.aspx
http://www.passolig.com.tr/ebilet-kullanim-suresini-uzat


VIP Koltuk Sahibi Olmanın Ayrıcalıkları:
-Özel VIP girişleri ve alanları
-Keyifli ve konforlu VIP salonları
-Divan Catering açık büfe hizmeti
-VIP koltuk sahiplerine ayrılmış otopark alanları*
Koltuk sayısına göre değişmektedir.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku