Portolu Josue Bursaspor'a Geldi!

Bursaspor'un yeni transferi Josue Filipe, Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

    Bursaspor'un 1 yıllığına kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı ve akşam saatlerinde resmi sözleşmeye imza attıracağı Portolu oyuncu Josue Filipe Soares Pesqueira, Özlüce Tesisleri'nde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

    Bursaspor gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Josue, "Bursa gibi büyük bir şehre ve Bursaspor gibi büyük bir kulübe geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Duygularımı tek kelime ile açıklamam gerekirse bunun adına mutluluk diyebilirim. Ayrıca benim transfer haberlerimin ilk çıktığı günden beri gerek internette olsun gerekse sosyal medyada bana sonsuz desteklerini sunan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar beni destekleriyle nasıl mutlu ettilerse bende onları çok çalışarak mutlu edeceğimin sözünü veriyorum. Saha içinde oynadığım süre boyunca elimden gelenden fazlasını sahaya vermeye çalışacağım. Takımımızın sürekli iyi sonuçlar alması için gerek saha içinde gerekse saha dışında çok fazla çalışacağım." diye konuştu.

SAHADA OLDUĞUMDA BURSASPOR'UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

    Futbolcunun her zaman saha içinde olamayabileceğine de dikkat çeken genç yetenek Josue, şöyle konuştu. "Teknik direktör farklı kararlar verebilir. Ama saha dışında olduğumda da Bursaspor’un başarısı için çok çalışacağım. Oyun özelliklerim olarak da, daha çok oyunu kuran, orta sahada oyunu yönlendiren, ofansif özellikleri olan daha çok 10 numara pozisyonunda görev alan ve birçok asist yaparak gol atılmasına yardımcı olan özellikte bir oyuncuyum. Gol atılamadığı durumlarda ise golü atan oyuncu olarak kendimi tarif edebilirim. Buraya gelmeden önce internet sitelerinden Bursaspor taraftarı ile ilgili bilgiler topladım onların görüntülerini izledim. Türkiye’de daha önce oynayan oyunculardan Bursaspor taraftarı hakkında çok bilgiler aldım. Ben ateşli taraftarlar önünde oynamayı çok severim. Bu yüzden de doğru kulübe geldiğime eminim. Benin taraftarlarımızdan isteğim bizleri sonuna kadar desteklemeleri."

    Sağlık kontrolünden geçirilen Josue Filipe, akşam saatlerinde 1 yıllığına kiralık olarak resmi sözleşmeye imza atacak. Josue'nin Porto ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku