PORTEKİZLİLERİN ALACAĞI PRİM TARTIŞMALARI BERABERİNDE GETİRDİ!

EURO2016 Fransa'nın şampiyonu Portekiz'in milli takım futbolcularına 275'er bin Euro prim verileceği açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım futbolcularına EURO2016'ya katıldıkları için 500'er bin, toplamda ise 650'şer bin Euro dağıtmıştı.

Euro2016'nın finalinde ev sahibi Fransa'yı Eder'in golüyle 1-0 yenerek şampiyon olan Portekiz milli takım futbolcularının kazandığı primler belli oldu. Finalde Fransa'yı devirerek şampiyon olan Portekiz’in milli futbolcuları, 275’er bin Euro prim alacak. Portekizli futbolcular, turnuvaya katılım primi almamıştı ancak şampiyon oldukları için 275'er bin Euro ile ödüllendirilecekler.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda ise futbolcular sadece turnuvaya katılım primi olarak 500’er bin, şampiyona dönüşünde ise 150'şer bin Euro olmak üzere toplam 650'şer bin Euro prim almıştı.

Bilindiği gibi Türkiye, EURO2016 Fransa'da D Grubu'nda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet sonrası 3 puan toplamış ve en iyi üçüncüler arasına da giremediği için finallere veda ederek evine dönmüştü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku