Özbek: Çok Güzel Bir Galibiyet Aldık!

 UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Galatasaray, Portekiz temsilcisi Benfica'yı 2 - 1 mağlup yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı kırmızılıların kulüp başkanı Dursun Özbek, "Çok güzel bir galibiyet, şimdi grupta her şey değişti. Grupta iddialı duruma geldik." dedi.
Benfica ile Lizbon'da yapacakları maçtan da puan çıkaracaklarını dile getiren Dursun Özbek, "Çok keyifli bir maç oldu. Çok iyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımıza armağan olsun. Bir seri yakaladık takım giderek oturuyor, performansı giderek yükseliyor. Savaşan bir takım, gördüğünüz gibi ilk yarı çok iyi oynadık. Gol yememize rağmen iki gol bulduk. Özellikle taraftarlarımıza armağan olsun." ifadelerini kullandı.
Hafta sonu Süper Lig'de Kadıköy'de Fenerbahçe ile yapacakları derbi maça gidip gitmeyeceği yönündeki bir soruya da Özbek, "Henüz karar vermedim." karşılığını verdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku