Mustafa Pektemek Sakatlandı!

     Siyah beyazlı futbolcu Mustafa Pektemek ile bordo mavili isim Essaid Belkalem bir hava topu sırasında çok ciddi bir şekilde kafa kafaya çarpıştı. Bu çarpışma sonrasında hem Belkalem hem de Mustafa Pektemek kanlar içerisinde yerde kaldı. Belkalem'in başındaki kanamaya hemen müdahale edilirken, Mustafa Pektemek'in durumunun ise ağır olduğu için hastaneye kaldırıldı. 

     Acı içerisinde yerde kalan Mustafa Pektemek'in görüntüsü herkesi korkuturken, hakemlerden izin alan teknik direktör Slaven Bilic de sahaya girerek, futbolcusunun yanında oldu ve durumunu öğrendi. Mustafa Pektemek'in sakatlığı nedeniyle hemen sahaya ambulans girdi. İlk müdahalenin ardından siyah-beyazlı futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

     Yapılan ilk kontrollerin ardından Mustafa Pektemek'in yüzünde ve burnunda kırıklar olduğu öğrenildi. Kesin durumunun MR sonrasında belli olacağı öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku