KUPA MAÇINDA OYNAMAYACAK!

 Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında dün akşam Kadıköy'de Ülker Stadı'nda oynanan ve 2-1 kazanılan Gençlerbirliği maçında oynaması beklenirken bel ağrıları nedeniyle forma giymeyen Volkan Demirel'in kupa finalinde de görev almayacağı iddia edildi. NtvSpor'un haberine göre, uzun süredir belinde ağrıları olan ve iğne olarak maçlara çıkan kaleci Volkan Demirel'e bel fıtığı teşhisi konulduğu, tecrübeli kalecinin önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı ileri sürüldü.

Fransa'da yapılacak olan EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için kadroda olup olmayacağı tartışılan Volkan Demirel'in bu durumu da, tartışmalara son noktayı koydu. Ameliyat olduktan sonra sahalara dönüş süresi yaklaşık 2 ayı bulacak olan deneyimli kalecinin, A Milli Futbol Takımı'nın 10 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek olan EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da boy gösteremeyecek.

 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Kraliçesi...
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun en zorlu ve merakla beklenen etabı olan 115,4 kilometrelik...

Haberi Oku