Kadıköy'de Kartal AVI!

 Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Volkan Şen ve 82. dakikada da Luis Nani kaydetti.
Bu sonuçla Fenerbahçe, bir maçı eksik Beşiktaş'ın önünde 53 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş ise 51 puanla ikinci sıraya indi.
Bu arada Beşiktaş'ın Süper Lig'in 19. haftasında Trabzon'daki yoğun kar nedeniyle oynanamayan Trabzonspor maçı 15 Mart Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.30'da oynanacak.

Anahtar Kelimeler
Kadıköyde-kartal-avı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

L’Étape Türkiye Kupaları Mardin'den:...
Dünyanın en büyük bisiklet organizasyonlarından L’Étape by Tour de France’ın Türkiye etabı, 12 Ekim...

Haberi Oku