İLK TÖREN FLORYA'DA Kİ GALATASARYLILAR YURDU'NDA YAPILDI!

Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler, Galatasaray eski kalecisi Aykut Erçetin ve sarı kırmızılı camianın önce gelen isimleri katıldı.
Tören öncesi bir konuşma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türk futbolunun yaşayan en değerli insanının aramızdan ayrıldığını belirterek şunları söyledi:
"Bugün sadece Galatasaray için değil tüm Türkiye için en büyük kayıplarından biri yaşandı. Bütün Türkiy'nin ve spor camiasının başı sağ olsun. Turgay Şeren sporculuk hayatında sadece Galatasaray forması giydi, ama aynı zamanda milli takımın da formasını giydi. Örnek bir sporcuydu. Bundan sonra bize düşen görev Turgay Şeren gibi sporcuları Türk sporuna kazandırmak olmalı."
Törene katılan İstanbul valisi Vasip Şahin de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Türk futbol camiasına baş sağlığı dileyen Vali Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
"Önemli bir kayıp. Tecrübelerinden istifade edilebilecek bir insandı ama Galatasaray, ondan öğrendiklerini geleceğe taşıyarak, gelecek nesillere onun yapmış olduğu fedakârlıkları, sportmenliği ve centilmenliği örnek olarak gösterecektir."
Dursun Özbek ve Vasip Şahin’in açıklamalarının ardından Turgay Şeren’in cenazesi Galatasaraylılar Yurdu’na getirildi ve tören başladı. Turgay Şeren’i taşıyan cenaze aracının gelmesinin ardından, dualar yapıldı ve törene katılanlar helalliklerini verdi.
Konuşmaların ve duaların ardından cenaze aracı, Türk Telekom Arena’da yapılacak ikinci tören için yola çıktı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku