Hollanda: 2 - Şili: 0

Stat: Arena de Sao Paulo
Hakemler: Bakary Gassama, Evarist Menkouande, Felicien Kabanda, Joel Aguilar
Hollanda: Cillessen, De Örij, Blind, Janmaat, Vlaar, Sneijder (Dk. 75 Leroy Fer), Robben, Wijnaldum, Dirk Kuyt (Dk. 89 Terence Kongolo), De Jong, Lens (Dk. 69 Memphis Depay)
Şili: Bravo, Jara, Mena, Silva (Dk. 70 Jorge Valdívia), Aranquiz, Gutierrez (Dk. 46 Jean Beausejour), Diaz, medel, Isla, Alexis Sanchez, Vargas (Dk. 81 Mauricio Pinilla)
Goller: Dk. 77 Leroy Fer, Dk. 90+2 Memphis Depay
Sarı Kartlar: Dk. 25 Francisco Silva (Şili), Dk. 64 Daley Blind (Hollanda)

FIFA 2014 Dünya Kupası B Grubu maçında Hollanda, grup liderliği maçında Şili'yi Leroy Fer ve Memphis Depay'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Sao Paulo şehrinde bulunan Arena de Sao Paulo statındaki mücadelede Hollanda'nın gollerini 77. dakikada Leroy Fer ve 90+2. dakikada Memphis Depay attı. Şili ise karşılaşma boyunca herhangi bir gol kaydedemedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku