GÖKHAN TÖRE ŞENOL GÜNEŞ'İ BOMBALADI!

West Ham, Gökhan Töre transferini açıkladı. Beşiktaş'ın milli yıldızı Gökhan Töre'nin 1 yıllığına kiralandığını açıklayan Premier Lig kulübü, genç oyuncunun kalıcı bir isim olacağını da belirtti. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham, transfer döneminde oldukça hareketli günler geçirirken, kadrosuna son olarak, uzun süredir peşinde olduğu Gökhan Töre'yi ekledi. 2,5 milyon Pound karşılığında 1 yıllığına kiralandığı açıklanan Töre'nin, 10 milyon Pound da satın alma opsiyonu bulunduğu ifade edildi.

Türkiye'nin en önemli takımlarından olan Beşiktaş'ın, en önemli oyuncularından birisinin alındığı ifade edilen haberde, Gökhan Töre'nin transferinden dolayı mutluluk duyulduğu da belirtildi.

West Ham United'ın sağlık kontrolünden geçirdiği Gökhan Töre'nin, ABD'de yapılan sezon öncesi kampına katılacağı ifade edilirken, şu cümleler kullanıldı:

"Beşiktaş'ın ligi Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olarak tamamlamasında büyük katkısı bulunan Gökhan Töre'yi, kadromuza kattığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. 24 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş forması giydiği süre içerisinde kulübün en önemli isimlerinden birisi olmayı başardı. Daha önce Chelsea forması da giyen Töre, İngiltere'ye hiç de yabancı değil.

Slaven Bilic, Beşiktaş'ın başında olduğu dönemde Gökhan Töre'yle birlikte çalıştı ve genç oyuncunun bütün özelliklerini yakından tanıyor. Takımın gücünü olumlu yönde etkileyecek olan Töre, topla süratli oluşu, çalım yeteneği, dripling özelliği ile kuşkusuz takımın en önemli silahlarından birisi olacak."

TÖRE: WEST HAM'DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Yayınlanan haberde Gökhan Töre'yle yapılan kısa röportaja da yer verilirken, milli futbolcu, "West Ham'da olduğum için çok mutluyum. Geçen sezon oynadıkları maçları izledim ve taraftarların ne kadar tutkulu olduğunu gördüm. Şu anda West Ham taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum." derken, şu ifadelere yer verdi:
"Slaven Bilic benim buraya gelmemde çok büyük bir etken oldu. Kendisi çok iyi bir hoca ve beni de yakından tanıyor. Buraya gelmem için de çok istekliydi. Kendisine hayır diyemezdim. Daha önce kendisiyle çalıştım ve oyuncularına baba gibi yaklaşan birisi olduğunu biliyorum. Şu ana kadar çalıştığım teknik direktörler arasında en iyisi. Bilic'le tekrar bir araya geleceğim. West Ham çatısı altında onunla tekrar çalışmak benim için çok önemli. Almanya ve İngiltere'de forma giydim. Rezerv takımlarda forma giymem, benim gelişimim açısından çok önemliydi."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku