Gökhan Töre Borsaya Bildirildi!

Siyah beyazlı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Gökhan Töre'nin geçici transferi ile ilgili olarak West Ham United Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Gökhan Töre'yi 1 yıllığına kiralayacak West Ham United'ın Beşiktaş'a 3 milyon Euro'luk kiralama bedeli ödemesi bekleniyor. Ayrıca transferde 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun da olacağı da iddia ediliyor.

Beşiktaş, 24 yaşındaki Gökhan Töre'yi 2013-2014 sezonunda Rusya'nın Rubin Kazan takımından kiralamış, bir sonraki sezon da 4 milyon 500 bin Euro'ya oyuncunun bonservisini almıştı. Gökhan, geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takımda çıktığı 35 resmi maçta 9 gol atıp 2 asist yaptı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku