GALATASARAY:3 GENÇLERBİRLİĞİ:2

Galatasaray, Gençlerbirliği ve hakem heyeti maça "Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol" pankartı ile çıktı.

Karşılaşmaya Gençlerbirliği golle başladı. İlk dakika dolmadan Khalili'nin ceza sahasına girer girmez çektiği şut ağlarla buluştu. Takımımızın cevabı ise gecikmedi. 4'üncü dakikada Chedjou savunma arkasında Carole'ü topla buluşturdu. Fransız oyuncunun içeriye çevirdiği topta Gençlerbirliği defansı topu elle kesince hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kaptan Selçuk skoru eşitledi. 

Golle baskısını arttıran takımımız 8'de skor değiştirmeye çok yaklaştık. Tolga sağ çizgiden içeri çevirirken savunmadan seken top Podolski'de kaldı. Alman golcümüzün şutu az farkla dışarıya gitti. 21'de Yasin sol çizgide topla buluştu. Ortasında Podolski kafayı vursa da top kaleci Hopf'ta kaldı. 27'de Podolski bu sefer ceza sahası dışında harika vurdu. Hopf güçlükle topu kornere çeldi.  36'da bir kez daha Podolski ile gole çok yaklaştık. Yasin'in pasında müsait pozisyonda vuran Alman golcümüzün şutu savunma çarpınca direk dibinden dışarıya gitti. 45. dakikada Rodrigues soldan üç kişiyi geçip içeriye çevirdi. Josue'nin vuruşunu Hopf karşıladı. İkinci topu alan takımımız Podolski'yi topla buluşturdu. Alman yıldızımız harika bir şutla durumu 2-1'e getirdi. İlk 45 dakika da bu skorla sona erdi. 

66'da Fırat Aydınus, hava topu mücadelesinde penaltı noktasını gösterdi. Serdar'ın kullandığı vuruşu Muslera kurtardı... Fırat Aydınus 68'de bir kez daha beyaz noktayı işaret etti. Selçuk Şahin skoru 2-2'ye getirdi. 70'de Selçuk'un sol taraftan ortasında Tolga'nın kafayla vuruşu kaleci Hopf'ta kaldı.

77'de Sneijder'in kullandığı serbest vuruşta Podolski altı pasta dokunamayınca eşitlik bozulmadı. 1 dakika sonra Sneijder, Alman forveti savunma arkasına kaçırdı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Podolski'nin şutunda Hopf yine başarılı oldu. 89'da kazandığım serbest vuruşta topun başına geçen Kaptan Selçuk İnan, harika bir şutla durumu 3-2'ye getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca takımımız mücadeleyi 3-2 kazanarak puanını 46'ya yükseltti. Galatasaray, 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'a konuk olacak.

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Yusuf Bozdoğan, Suat Arslanboğa
GALATASARAY: Muslera, Chedjou, Ahmet, Hakan (Sabri 20), Carole (Linnes 85), Tolga, Selçuk, Yasin, Josue (Sneijder 72), Rodrigues, Podolski
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Luccas Claro, Issah (Uğur 46), Ahmet, Palitsevich, Khalili, Aydın (Agon 88), Serdar, Selçuk,  Anıl, Vedat Muriç (Rantie 46) 
GOLLER: Selçuk (5), Podolski (45+), Selçuk (89) / Khalili (1), Selçuk Şahin (68)
SARI KART: Uğur

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku

banner108