Eto'o Vakfı'nın Yardım Maçı İptal Edildi!
Samuel Eto’o Vakfı’nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği maç dün akşam bir grup asker tarafından gerçekleştirilen kalkışma nedeniyle iptal edildi.

Güvenlik gerekçesiyle iptal olan maça katılmak için dün akşam gala yemeğine ünlü futbolcular Puyol, Deco, Hazard, Appiah, Okocha, Michael Essien, Kanu gibi futbolcuların yanı sıra dünyaca ünlü teknik adam Capello da katılmıştı.

Bu arada galanın yapıldığı otelde konaklayanlar arasında, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, futbolculardan Emre Belözoğlu ve eski futbolcu Tanju Çolak da yer aldı.

Samuel Eto’o Vakfı’nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamındaki maç iptal edilmeseydi, Barcelona'nın, Arjantinli dünyaca ünlü yıldızı Messi'nin bugün öğle saatlerinde Antalya'ya gelmesi bekleniyordu.

Bir grup askerin İstanbul ve Ankara başta olmak üzere kalkışma girişiminde bulunması üzerine Organizasyon Komitesi'nden yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Emniyet Müdürlüğü güvenlik noktasında sıkıntı yaşanabilir. Biz de bu karara uyacağız. Eto'o Vakfı'nın 10. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Antalya Arena Stadı'nda Afrikalı çocuklara yardım için düzenleyeceğimiz Dünya Karması ile Türkiye Karması arasındaki maç güvenlik gerekçesi ile iptal edilmiştir. Maç ileri bir tarihe de ertelenmeyecektir." denildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku