Edebali'den Demokrasi Nöbetçilerine Teşekkür Belgesi!

Vatan nöbetinin yalnızca güvenlik güçlerinin yerine getireceği bir görev olmadığının altını çizen Başkan Edebali, “Vatan nöbeti güvenlik güçlerimizin yanında tüm milletimizin fertleri için de geçerli kutsal bir kavramdır. 27 gece boyunca kahraman milletimizle hep birlikte vatan nöbetini gerçekleştirdik. Bu kutsal görev ile tarihimizin altın sayfalarına bir yenisini daha ekledik. 15 Temmuz ruhunun adeta Çanakkale ruhu gibi yaşatılabilmesini ve gelecek kuşaklara anlatılarak nesilden nesile aktarılmasını çok önemli buluyoruz. Yıldırım Belediyesi olarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda milli birlik ve beraberliğimiz için, vatanımız için, özgürlüğümüz için nöbet tutan hemşehrilerimize teşekkür belgesi verdik. Vatandaşlarımızı aziz vatanımızın kahraman birer bekçileri olarak görüyor ve kendilerini göstermiş oldukları vatan sevgisinden dolayı kutluyorum. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda nöbet tutan tüm Bursalı hemşehrilerimiz, belediyemizin hizmet binasına gelerek 15 Temmuz Hatırası Standı’ndan kendi isimlerinin yazılı olduğu bu belgeleri alabilirler” ifadelerini kullandı.

‘ÇOCUKLARIMA MİRAS BIRAKACAĞIM’

Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla 15 Temmuz’da geleceğine, demokrasisine, iradesine sahip çıkmak için meydanlara çıkan milyonarlara teşekkür eden AK Parti Milletvekili Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Milletimizin bu anını ölümsüzleştiren Yıldırım Belediyesi’ne ve Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyor, kutluyorum. Bende milli irade nöbetlerine katılan birisi olarak adıma düzenlenen belgeyi, çocuklarıma miras bırakacağım” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku