Divan Kurulu Yarın Toplanacak!

Sarı kırmızılı kulüpten, 'Mart Ayı Divan Kurulu Toplantısı Duyurusu' başlığı ile yapılan açıklamada, "Divan Kurulumuzun Mart ayı Olağan Toplantısı, 09 Mart 2016 Çarşamba günü, saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret salonunda yapılacaktır." denildi.

Üyelerin katılımının da rica edildiği açıklamada, Galatasaray'a UEFA tarafından verilen 1 yıllık UEFA organizasyonlarından men cezasının tartışılması bekleniyor.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın hazırladığı gündem maddeleri ise şöyle:
Geçen aya ait toplantı tutanaklarının takdimi ve oya sunulması,
Divan Başkanlığına gelen evrakın okunması,
Tüzüğümüzün 87/14 maddesi uyarınca Kulüp ve Bağlı ortaklarına ait 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle düzenlenmiş maili-idari sportif raporun Yönetim Kurulu tarafından sunulması.
Tüzüğümüzün 96/8 maddesi uyarınca 31 Aralık 2015 tarihi itibariyle düzenlenen mali-idari-sportif raporla ilgili Denetim Kurulunun tespit ve incelemesi,
Gündemin 4. Maddesinde sunulan rapor ve 5. Maddesi’ndeki Denetim Kurulu tespit ve incelemeleri ile ilgili genel görüşme,
Güncel konular ve dilekler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

L’Étape Türkiye Kupaları Mardin'den:...
Dünyanın en büyük bisiklet organizasyonlarından L’Étape by Tour de France’ın Türkiye etabı, 12 Ekim...

Haberi Oku