Beşiktaş'tan 19.03 Açıklaması!

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Sosyal medyada, 19 Mart tarihinde yeni yuvamız Vodafone Arena için sembolik bir açılış yapılacağı yönünde bilgiler yer almaktadır." denilerek, böyle bir organizasyonun olmadığına vurgu yapılarak şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün 113. kuruluş yılını temsil eden 19.03'te (19 Mart Cumartesi) sembolik dahi olsa herhangi bir açılış planlanmamaktadır. 19 Mart'ta kulübümüzün kuruluşunun 113. yılının coşkusunu yaşayacak olmanın heyecanı içindeyiz. Vodafone Arena ile ilgili gelişmelerin ise resmi yayın organlarımız aracılığıyla iletilmekte olduğunu belirtir, kulübümüzün açıklamalarına itibar edilmesini rica ederiz."
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

L’Étape Türkiye Kupaları Mardin'den:...
Dünyanın en büyük bisiklet organizasyonlarından L’Étape by Tour de France’ın Türkiye etabı, 12 Ekim...

Haberi Oku