Beşiktaş:1 1461 Trabzon:0

 Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Kutluhan Bilgiç'in düdük çaldığı maçta ilk yarı golsüz sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısının normal süresi de golsüz biterken, Beşiktaş'a 3 puanı getiren gol ise 90+1. dakikada Cenk Tosun'la geldi.
Bu sonuçla C Grubu'nda Beşiktaş puanını 10’a çıkartarak liderlik koltuğuna oturdu. 1461 Trabzon ise 7 puan da kaldı ve ikinci sıraya indi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

L’Étape Türkiye Kupaları Mardin'den:...
Dünyanın en büyük bisiklet organizasyonlarından L’Étape by Tour de France’ın Türkiye etabı, 12 Ekim...

Haberi Oku