Beşiktaş Maçında Hedefimiz 3 Puan!

 Fenerbahçe, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İdman sonrası Teknik Direktör Pereira ve Sportif Direktör Terraneo, basın mensuplarıyla bayramlaştı.

Türkiye'de yaşayan tüm ailelerin bayramını kutladığını kaydeden Pereira, hafta sonu Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma hakkında da açıklamalarda bulundu. "Herkese güzel bir gösteri sunmak istiyoruz." diyen Pereira, "Bizi izleyen herkese keyifli futbol izletmek istiyoruz. Benim en büyük tutkum futbol, ben de herkes gibi iyi bir futbol izlemeyi her zaman isterim. Hafta sonu güzel bir maç olmasını diliyorum, tabii ki doğal olarak her zaman kazanmak istiyoruz, bu maçta hedefimiz 3 puan." ifadelerini kullandı.

Sportif Direktör Guliano Terraneo ise "Ben de Fenerbahçe adına tüm insanlara iyi bayramlar diliyorum. Böyle önemli bir haftada herkesin temennilerinin gerçekleşmesini, güzellikler içerisinde bir yaşam diliyorum. İyi bayramlar herkese." dedi.

Terraneo, daha sonra bir basın mensubuna adet yerini bulsun diye cebinden 20 TL çıkarıp harçlık verdi.

DİEGO TAKIMLA ÇALIŞTI

Fenerbahçe, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 6. haftasında 27 Eylül Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular dar alanda gerçekleştirilen top kapma ve pas çalışmasıyla idmanı sürdürdü. Ardından kanat organizasyonları ve şut çalışmasıyla devam edilen idman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları geçen Abdoulaye Ba ve Diego Ribas antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Bruno Alves ve Luis Nani özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Josef de Souza ise tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı gerçekleştirdi.

Fenerbahçemiz, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku