Beşiktaş: 3 - Feyenoord: 1
Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Felix Zwayer, Marco Achmüller, Marcel Pelgrim (Almanya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Tolga, Necip, Franco, Ersan Gülüm, Motta, Atiba, Veli, Kerim Frei (Dk. 74 İsmail Köybaşı), Olcay Şahan, Demba Ba (Dk. 88 Cenk Tosun), Mustafa Pektemek (Dk. 85 Oğuzhan Özyakup)
Feyenoord: Mulder, Mathijsen, Kongolo, Nelom (Dk. 57 Rudy Vormer), Immers, Clasie (Dk. 69 Karsdorp Rick), Trandade De Vilhena, Schaken, Te Vrede (Dk. 57 Manu Elvis), Van Beek, Boetius
Goller: Dk. 28, 80 ve 86 Demba Ba (Beşiktaş), Dk. 74 Elvis Manu (Feyenoord)
Sarı kartlar: Dk. 22 Necip, Dk. 70 Ersan Gülüm (Beşiktaş), Dk. 33 Nelom, Dk. 37 Boetius, Dk. 66 Schaken (Feyenoord)

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 2-1'in rövanşında da 3-1 mağlup eden Beşiktaş adını play off'a yazdırdı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a galibiyeti ve turu getiren golleri 28, 80 ve 86. dakikalarda Demba Ba kaydetti. Feyenoord'un tek golünü ise 74. dakikada Elvis Manu attı.

Beşiktaş'ın play off turundaki rakibi 8 Ağustos Cuma günü çekilecek kuradan sonra belli olacak.

74. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Bu dakikada ortaalandan uzun pası takip eden Elvis Manu, Franco'yu geçtikten sonra kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Elvis Manu, üzerine gelen Tolga'nın üzerinden meşin yuvarlağı kaleye gönderdi. Savunmanın müdahalesi yeterli olmayınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

75. dakikada karambolde topla buluşan Immers'in sert şutu kaleci Tolga'da kaldı.

80. dakikada Beşiktaş'ın ikinci golü geldi. Bu dakikada sol kanattan Olcay'ın ortasını iyi takip eden Demba Ba, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

86. dakikada Beşiktaş'ın 3. golü geldi. Bu dakikada Kongolo'nun hatalı geri pasını kapan Demba Ba, düzgün bir vuruşla kaleciyi mağlup etti: 3-1

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 3-1 kazanan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off'lara kaldı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku