Avrupa Ralli Kupası'nın Yeni Ev Sahibi TOSFED!

Avrupa Ralli Kupası'nın yeni ev sahibi belli oldu. 15-17 Ağustos tarihlerinde 43. kez gerçekleştirilecek olan organizasyona Radisson Blu Hotel&Spa İstanbul Tuzla ev sahipliği yapacak.

TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu bu organizasyon öncesinde yeni bir işbirliğine imza attı. AVIS Boğaziçi Rallisi, Tuzla'da hizmet veren Radisson Blu Hotel&Spa İstanbul Tuzla'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Radisson Blu Hotel&Spa Istanbul Tuzla Genel Müdürü Özgen Sağınç, TOSFED'in önderliğinde düzenlenmekte olan AVIS Boğaziçi Rallisi'ne sponsor olmaktan büyük bir keyif duyduklarını söyledi.

43. Avis Boğaziçi Rallisi 15 Ağustos Cuma akşamı 20.00'da verilecek start ile başlayacak ve 17 Ağustos Pazar günü 16.30'dan itibaren yine aynı noktada son bulacak.

Ayrıca izleyiciler, Pendik Sahil yolu üzerinde Pazar alanında kurulacak olan Pendik Servis Alanında 3 gün boyunca yarışan otomobilleri inceleme ve sporcuları yakından tanıma fırsatı bulabilecekler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku