Attığı Gol İle Tarihe Geçti!

 Rusya Premier Ligi 4. haftasında Rubin Kazan ile Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma açılışı bugün yapılan Kazan Arena Stadyumu’nda oynandı. Yeni statta ilk golü 26. dakikada Lokomotiv Moskovalı Aleksey Mirançuk atarken Rubin adına ilk golü 31. dakikada penaltıdan Gökdeniz Karadeniz attı. Böylece Gökdeniz kulübün ve stadyumun tarihine kendi adını bir kez daha yazdırdı.

Karşılaşmayı 36 bin 855 taraftarın izlediği açıklandı.
Kazan Arena’da 2017 Konfederasyon Kupası ve 2018 Dünya Kupası maçları oynanacak. Stadyumda aynı anda 45 bin taraftar maç izleyebilecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku