Arda Turan Seçim Kazandırdı!

 Arda Turan'ın transferinde büyük rol oynayan Başkan Josep Bartomeu ağır eleştiri almış, seçimi rakibinin kazanması durumunda da Arda Turan'ın transferinin gerçekleşmeyeceği gündeme gelmişti. Arda'yı transfer eden ve bu transfer nedeniyle rakiplerinin eleştirilerini alan Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, seçimden zaferle çıktı. 

Mevcut başkan, 47.270 üyenin oy kullandığı seçimde 25.823 oy alarak yüzde 54.63 ile göreve yeniden seçildi. Seçimin bir diğer güçlü ismi eski başkanlardan Joan Laporta ise yüzde 33 (15.615) oy alabildi. Başkanlık seçiminde şans tanınmayan adaylardan Agusti Benedito yüzde 7 (3.386), Toni Freixa ise yüzde 3’te (1.750) kaldı.

Katılım oranının yüzde 43.12’de kaldığı seçimde oy kullananlar, özellikle Joan Laporta’nın istediği Paul Pogba’nın transferiyle ilgili ankete de katıldı. Oy verenlerin yüzde 70.6’sı bonservis bedeli 80 milyon Euro olan 22 yaşındaki Juventus’lu futbolcunun transfer edilmesine karşı olduğunu belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku