Arda Turan: Armağan Verebildiysek Ne Mutlu Bize!

 Arda Turan, İzlanda galibiyeti sonrası saha içinde gözyaşlarına hakim olamadı. Hüngür hüngür ağlayan A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan, yaptığı açıklamada ise yaşanan terör olaylarına atıfta bulunarak, "Bir nebze armağan verebildiysek ülkemize, ne mutlu bize." dedi.
EURO 2016 finallerine doğrudan katılma hakkı elde eden milli takımın kaptanı Arda Turan maçın ardından saha içinde hüngür hüngür ağladı. Arda Turan maçın yayıncı kuruluşu Show TV'ye yaptığı açıklamada, "Türk halkının başı sağolsun, en içten paylaşıyoruz üzüntüyü." diyerek şunları söyledi:
"Türk halkının başı sağolsun, en içten paylaşıyoruz üzüntüyü. Letonya'dan sonra 'hayal satmıyoruz savaşacağız' dedik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, emek verdiler, inandılar. Taraftarı, basını; onlar eleştiriyor. Biz eleştiriyoruz. Güzel şeyler, paylaşıyoruz, bir nebze armağan verebildiysek ülkemize ne mutlu bize. Bu seviyelerde olmak önemli. O bayrağı dalgalandırmak önemli. Bu takım bir yere gidince başarabilecek güçte."

Anahtar Kelimeler
Arda Turan
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Büyükşehir sporcusundan büyük gurur
Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı karate sporcusu Fatih Şen, Bosna Hersek’te düzenlenecek olan ve...

Haberi Oku