2 Puan Kaybettik Üzgünüz!

 Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 10. haftasında Kasımpaşa ile 3 – 3 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Goller bulduk. Genelde oyun olarak iyiydik. 2 puan kaybettik üzgünüz. 3 gol yemeyi ben de beklemiyordum. Katı bir defansı olan bir takıma da 3 gol atmış olduk. Kasımpaşa’yı da tebrik ediyorum. Onlar da 1 puan aldı ve onlara moral oldu. Takımımda bütün oyuncularım iyi mücadele etti. Lig uzun bir maraton, her hafta neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Bizler futbol adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kim bizi takdir ediyorsa teşekkür ediyoruz” dedi.
Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw’ün maçı izlemesinin sorulmasına Güneş, “Evet maçımızı takip etti. Gomez ile birlikte Beck’i de beğendiğini düşünüyorum” diye konuştu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nda...
Özbekistan’da düzenlenen Dünya Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın açılış gününde Türkiye, madalya...

Haberi Oku