POLİTİKA:
Üzgün Değilim, Doğru Yoldayım!

 İnce, sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk değerlendirmesini yaptı. Üzgün olmadığını ifade eden İnce, şöyle konuştu: 

"Bu partide korku imparatorluğunun devam ettiğini imza ile oy arasındaki farktan görebilirsiniz. 204 kişi imza verdiği halde oy vermemiş. O arkadaşlarıma bu baskıyı yapan güç nedir? Bunun sorgulanması lazım. Bu partide bu korku imparatorluğu ne yazık ki devam ediyor. bu imza olayından bu partiyi kurtarmamız lazım. Üzgün falan değilim. Doğru bir yoldayım. Doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum. 177 imza aldım ama 415 oy aldım. Milletvekilleri, parti meclis üyelerinin oy kullandığı sandığa bakın bir de halkın oy kullandığı sandığa bakın. Aradaki farkı görürsünüz. Partinin vicdanı orada. Umuda yolculuk devam ediyor."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Konforculuk küresel bir hastalık halinde artıyor
Nevzat Tarhan, "Rahatlık hastalıkları olarak sınırlı bir kavram var. Beş temel hastalık tanımlanmış....

Haberi Oku